SAKARYA / FERİZLİ - Tekstil İşverenler Sendikası Halit Narin Ortaokulu

Mrt

Yeşilay tarafından düzenlenen "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" konulu resim yarışmasına öğrencilerimiz 37 eserle katılım sağlamış olup, ilk üçe giren ve sergilenmeye değer bulunan eserlerden oluşan bir sergi açılmıştır. Okulumuzda yapılan değerlendirmede 8/A sınıfı öğrencisi Aleyna Şükür birinci, okulumuzdan nakil giden 8/C sınıfı öğrencisi Aynur Yosunkaya ikinci, 7/B sınıfı öğrencisi Beren Aydın üçüncü olmuştur. Birinci olan öğrencimiz Aleyna Şükür'e ait eser ilçe, il ve Türkiye geneli değerlendirmelere katılmak üzere gönderilmiştir. Öğrencimize başarılar diliyor, katılım gösteren tüm öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuz öğrencilerinden Rana YAMAN  OKUL SPORLARI KAPSAMINDA DÜZENLENEN KARATE MÜSABAKALARINDA KUMİTE ALANINDA 54 KİLODA İL BİRİNCİSİ OLARAK YAPILACAK OLAN BÖLGE FİNALLERİNDE SAKARYAYI VE OKULUMUZU TEMSİL ETMEYE HAK KAZANMIŞTIR . ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDER BAŞARISINDA EMEĞİ BULUNAN ANTRANÖR VE ÖĞRETMENLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ

Ara

Okulumuz Öğrencilerinden Ali Ömer DUMANKAYA okul sporları kapsamınd düzenlenen KİCKBOSK müsabakalarında İl İkincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder. Emeği geçen antrenör ve öğretmenlerimize Teşekkür ederiz

Ara

Okulumuz öğrencileriyle Cevat Ayhan Fen Lisesi   -Sakarya Anadolu Lisesi Güzel Sanatlar Lisesi ve Spor lisesini gezerek okul tanıtımları gerçekleştirdik

Kas

İlçe Kaymakamımız Sayın Hasan BALCI ve İlçe Milli Eğitim Müdrümüz Soner YILMAZ okulumuza Ziyarette Bulundu

Eyl

İl Milli Eğitim Müdürümüz Ebubekir Sıddık SAVAŞÇI  ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Soner Yılmaz  Okulumuza Ziyaret Etti. İl Milli Eğitim Müdürmüz Öğretmenlerimizle Sohbet Edip İhtiyaçlarını Dinledi. Yeni Eğitim Öğretim Yılımızın Okulumuz Adına Hayırlı Olmasını Diledi.

Eyl

Okul Müdürümüz Okan KARAKAYA önderliğinle Öğretmenlerimizle birlikte okul koridorlarımızın boyasını yeniledik. Emeği geçen İdareci ve öğretmenlerimize teşekkür  ederiz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Müdürümüz Okan KARAKAYA'nın konuşmasıyla okulumuzda başladı. Yeni eğitim öğretim yılı Öğrencilerimize Öğretmenlerimize ve Velilerimize hayırlı olsun.

Okul Spoları Kapsamında İlçemizde Düzenlenen

Tombik Müsabakalarında okulumuz Kız Tombik Takımı 1. Olarak İlde yapılacak Müsabakarda ilçemizi Temsil Edecektir

Bocce Müsabakalarında Yıldız Kızlar İlçe birincisi olarak Okulumuzu Gurulandırdı

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 103. yıl dönümü ilçemizde coşkuyla kutlandı.

Tören saat 10:00´de Milli Eğitim Müdürümüz Soner YILMAZ´ın Atatürk Anıtına Çelenk Sunması, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Ardından Fikret İsmet Aktekin Anadolu Lisemizde programa devam edildi. Törene Kaymakamımız Hasan BALCI, Belediye Başkanımız İsmail GÜNDOĞDU, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Soner YILMAZ, Protokol üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kutlamalar öğrencilerimizin okuduğu 23 Nisan temalı şiirler, gösteriler ve halk oyunları ile devam etti.

Programın son kısmında Kazanım İzleme Sınavında ilçemizde dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 103. yıl dönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Kutlamalar öğrencilerimizin okuduğu 23 Nisan temalı şiirler, gösteriler ve ront gmsterileri  ile devam etti.

Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen  öğrencilerimize ve öğretmenlerimizeteşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla  okulumuzda anma programı düzenlendi.  Program da günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmalar, şiirler , sinevizyon gösterimi yer aldı . Prograın sonunda Okul Sporllarında ve Akıl ve zeka oyunlarında  derece giren öğrencilere  kupaları takdim edildi.Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.